1. Sınıf Kura Sonuçları

Sunguroğlu İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin kura çekimi 31.08.2021 tarihinde saat 14.30'da konferans salonunda Sunguroğlu ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tayfun AYSAL, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Talip UĞURLU, Okul Aile Birliği Muhasip üyesi İbrahim BİBER, Okul Aile Birliği Sekreteri Ertuğrul ABANUZOĞLU, Okul Aile Birliği Üyesi Mevlüt KÖRPE, Sunguroğlu ilkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet KARAÇİMEN, Sunguroğlu İlkokulu Okul Müdürü Fikret GÜNDOĞDU, 1. Sınıf öğretmenleri Kemal TAŞTEMUR, Duygu SOYSAL ve Ayten GEVŞEK huzurunda kura usulüyle yapılmıştır. 1.sınıf kesin kayıt listesinde 21 erkek öğrenci ve 27 kız öğrenci bulunmaktadır. Kura çekimi sonucunda her sınıfa eşit sayıda kız ve erkek öğrenci dağılımı yapılmıştır.

Çekilen kura sonucunda 1/A sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci, 1/B sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci, 1/C sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerin kurası çekildikten sonra öğretmenlerin sınıf kurası çekilmiş ve çekilen kura sonucunda 1/A sınıf öğretmeni Ayten GEVŞEK, 1/ B sınıf öğretmeni Duygu SOYSAL ve 1/C sınıf öğretmeni Kemal TAŞTEMUR olarak belirlenmiştir.

31.08.2021 tarihinde kura çekimi sonrasında düzenlenen tutanak Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, 1. sınıf öğretmenlerimiz, okul müdür yardımcımız ve okul müdürümüz tarafından imza altına alınmıştır.

01-09-202101-09-2021

Yayın: 01.09.2021 - Güncelleme: 01.09.2021 14:17 - Görüntülenme: 409