Fikret GÜNDOĞDU - Okul Müdürü

13 Şubat 1984 tarihinde Alaca´da doğdu. İlkokulu Alaca´da Sakarya ve Evren İlkokulu´nda, Ortaokulu Alaca Anadolu Lisesi ve Çorum Anadolu Lisesi´nde tamamladı. Ortaöğrenimini Çorum Anadolu Öğretmen Lisesi´nde tamamladı. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden 2006 yılında mezun oldu. 25.08.2008 tarihinde Çorum Bayat Ahacık Falıköy İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı ve 5 sene müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. 2013 yılında Sungurlu Tuğlu İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı ve 8 ay müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yürütmekte olduğu yüksek lisans öğrenimini 2014 yılında başarıyla tamamlayarak mezun oldu. 03.12.2014 - 03.07.2019 tarihleri arasında Boğazkale İlkokulu / Ortaokulu / İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 03.07.2019 tarihinde Sunguroğlu İlkokuluna okul müdürü olarak ataması yapılan Fikret GÜNDOĞDU, evli ve bir çocuk babasıdır.