Haz

Bakanlığımıza bağlı resmî ilköğretim kurumlarında sene sonunda il/ilçe millî eğitim müdürlükleri, okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından yapılacak iş ve işlemlerin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi için aşağıdaki hususlar dikkate alınacaktır.

EBA TV'de Bu Hafta

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde resmî ve özel ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında okutulan derslere yönelik ölçme ve değerlendirme işlemlerinde uygulanacak usul ve esaslar ilgi (b) yazıda belirtilmiştir.

İlgi (b) yazıda; ilkokul 4 üncü sınıflar ile ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında ikinci dönemde sınav puanının olması veya olmaması durumunda öğrencilerimizin tercihlerine ilişkin velilerimizin başvurularını 26 Mayıs 2021 tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim etmesi gerektiği ifade edilmiştir.

Haz

Ortaöğretime Geçiş Uygulaması kapsamında yapılacak olan ve 8'inci sınıf öğrencilerinin katılacağı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav, 6 Haziran 2021 Pazar günü tüm sınav merkezlerinde saat: 09:30 ve 11:30'da olmak üzere iki oturum hâlinde gerçekleştirilecektir.

Haz

2021 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirmeleri Kesin Münhal Listeleri

LGS Kapsamındaki Merkezi Sınavlar İçin Hazırlıklar Açıklandı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokullar ve Ortaokullar Haftalık Ders Çizelgesi

Öğretmenlerimizin Sene Sonu Yapacağı İşlemler

Haz

Evşlerinizde bulunan ve artık işinize yaramayan eski kitap ve defterlerinizi okulumuza göndererek geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz. Eski kitap ve defterlerinizi okulumuzun girişine bırakabilirsiniz.

Haz

Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; salgının genel seyrinin ve Sağlık Bakanlığı ile Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerilerinin değerlendirilmesi sonucunda Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda belirlenmektedir.

Basın Açıklaması

Haz

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK Yüz Yüze Eğitimin İlk Gününde Çocuklarla Buluştu

May

Sungurlu Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde işitme yetersizliği ile dil ve konuşma yetersizliği olan bireylerin kişisel ve toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türk İşaret Dili (120 saat) kursu açılmıştır.

Faaliyet Başvuru

14.02.2021 – 04.07.2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan "2021000373 numaralı  Bilgisayar Destekli Robot Tasarımı Kursu (Uzaktan Eğitim)" öğretmenler için başvuruya açılmıştır.