ÇORUM / SUNGURLU - Sunguroğlu İlkokulu

Sunguroğlu İlkokulu

Sunguroğlu Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No 2 19300 Sungurlu / ÇORUM
Vizyon
BİZLER İSTİYORUZ Kİ; 1-OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. 2-OKULUMUZDA HERVELİ ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HERTÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. 3-OKULUMUZDA HEM ÖĞRETENLER,HEM ÖĞRENENLER , BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. 4-OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR,GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN.DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI TEPKİDEN KORKMASIN VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİ OLMASIN. 5-OKULUMUZDA HERKES,HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN.
Misyon
BİZ, BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN İLGİ,İHTİYAÇ , YETENEK DEĞERLERİ DOĞRULTUSUNDA KİŞİLİK-LERİNİ BİR BÜTÜN OLARAK GELİŞTİRMELERİNE FIRSAT VERMEK , ONLARIN SOSYAL, KÜL-TÜREL VE EKONOMİK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YETE-NEKLERİNİ GELİŞ-TİRMELERİNE ORTAM HAZIR-LAMAK VE OKULDA ÖĞRENMENİN KALİTESİNİ ARTIR-MAK İÇİN VARIZ. BİZ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN SEKİZİNCİ SINIF SONUNDA KENDİ PROBLEMLERİNİ ÇÖZEBİLECEK, KARAR VERME BECERİSİNE SAHİP BİREYLER OLARAK TOPLUMU VE ÜST SINIFLARA KAZANDIRABİLMEK İÇİN VARIZ.
Başarılar
2009-Satranç Şöleni Küçükler Kategorisi İlçe Birinciliği 2009-Satranç Şöleni Küçükler Kategorisi İlçe Dördüncülüğü 2009-Türkiye Kick Box Şampiyonası Birincisi (Resul Kaan İnat) 2009-İstiklal Marşı Şiir Yarışması Üçüncülüğü 2009-12 Mart İstiklal Marşının Kabulü(Kompozisyon Yar.3.lüğü 2009-Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Yıldız Erkekler 2. si 2009-“Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi” kapsamında “Beyaz Bayrak” alınmıştır. 2011-Kaymakamlık Kupası İlçe Voleybol Şampiyonluğu. 2011- Kaymakamlık Kupası İlçe Halk oyunları yarışması ilçe ikinciliği. 2011-Bilgi yarışması 2.sınıflar ilçe birinciliği 2012- Bilgi yarışması 2.sınıflar ilçe ikinciliği 2015-Satranç Turnuvas Küçükler Kategorisi İlçe Üçüncülüğü
08:30-11:55 13:20-14.55
Doğal Gaz