Mrt

Sungurlu Belediye başkanımız Sayın Abdulkadir ŞAHİNER, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Mükremin DAĞAŞAN, Sayın Ahmet YILMAZ ve Sayın Sakine SARIYÜCE okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinlediler. Öğrencilerimizin isteği üzerine okul bahçemizin düzenlenmesi için talimat veren Başkanımız yaz döneminde bahçenin tekrar düzenleneceğini söyledi.

Mrt

Ilçe Sağlık Müdürlüğünden yetkililer okulumuza ziyarete gelerek Yeterli ve Dengeli Beslenme ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Mrt

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ilk defa hayata geçirilen ara tatil uygulamasında 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında okullar öğrencilere tatil edilirken öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarını tamamladır. 2019 Yılı Kasım Ayı Seminer Programında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'u dinledik.

Mrt

Sunguroğlu İlkokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri olarak Sungurlu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir ŞAHİNER'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kas

Sunguroğlu İlkokuluna okul müdürü olarak ataması yapılan Fikret GÜNDOĞDU 03.07.2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.

Okulumuzda Haşerata Karşı İlaçlama Yaptırıldı

Haz

Karne ve Ödül Töreni Yapıldı. 4.sınıf örencilerinden ilk 3´e giren öğrencilerin takdir belgelerinin yanısıra, 1-2-3. sınıfların başarılı öğrencilerine de hediyeler verildi.

En Çok Kitap Okuyan Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Dünya Çevre Günü

Haz

Basketbol yarışmasını 3-C sınıf kazandı, tebrikler.

Hattuşayı Gezdik

S-KÜTÜPHANEMİZ AÇILDI