ÇORUM / SUNGURLU - Sunguroğlu İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Ocak Ayı Çalışma Planı

Ock

Sunguroğlu İlkokulu 2024 Yılı Gelir Tahmini Bütçemiz 10.000 TL, Gider Tahmini Bütçemiz 10.000 TL'dir.

eSafety Label Nedir?

Ock

Okul İnternet Siteleri ve Sosyal Medya Hesapları güncel tutulmalı, etkin kullanılarak kullanıcıya doğru ve gerekli bilgilendirmeyi sağlamalıdır.

Eyl

Sunguroğlu İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin kura çekimi 31.08.2021 tarihinde saat 14.30'da konferans salonunda Sunguroğlu ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tayfun AYSAL, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Talip UĞURLU, Okul Aile Birliği Muhasip üyesi İbrahim BİBER, Okul Aile Birliği Sekreteri Ertuğrul ABANUZOĞLU, Okul Aile Birliği Üyesi Mevlüt KÖRPE, Sunguroğlu ilkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet KARAÇİMEN, Sunguroğlu İlkokulu Okul Müdürü Fikret GÜNDOĞDU, 1. Sınıf öğretmenleri Kemal TAŞTEMUR, Duygu SOYSAL ve Ayten GEVŞEK huzurunda kura usulüyle yapılmıştır. 1.sınıf kesin kayıt listesinde 21 erkek öğrenci ve 27 kız öğrenci bulunmaktadır. Kura çekimi sonucunda her sınıfa eşit sayıda kız ve erkek öğrenci dağılımı yapılmıştır.

Çekilen kura sonucunda 1/A sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci, 1/B sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci, 1/C sınıfında 7 erkek ve 9 kız öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerin kurası çekildikten sonra öğretmenlerin sınıf kurası çekilmiş ve çekilen kura sonucunda 1/A sınıf öğretmeni Ayten GEVŞEK, 1/ B sınıf öğretmeni Duygu SOYSAL ve 1/C sınıf öğretmeni Kemal TAŞTEMUR olarak belirlenmiştir.

31.08.2021 tarihinde kura çekimi sonrasında düzenlenen tutanak Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, 1. sınıf öğretmenlerimiz, okul müdür yardımcımız ve okul müdürümüz tarafından imza altına alınmıştır.

Ağu

2021–2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 11. maddesine göre; "Öğrenci kayıt işlemleri ulusal adres veri tabanındaki yerleşim yeri adres bilgileri esas alınarak, e-okul sistemi üzerinden yapılır."

Covid–19 Pandemi süreci devam ettiğinden 2021–2022 Eğitim–Öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimizin şube ve öğretmenlerinin kura ile belirlenmesi işlemleri 31.08.2021 tarihinde konferans salonunda saat 14.30'da sadece okul yöneticileri, 1. sınıfları okutacak öğretmenler ile Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılacaktır.

2021 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı

LGS Kapsamında Merkezi Sınav Sonuçları Açıklandı

2021−2022 Eğitim−Öğretim yılında;

Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları, 31 Ağustos 2021 Salı günü başlayacaktır.

Birinci dönem, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir.

Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma günü sona erecektir.

İkinci dönem, 07 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecektir.

İkinci dönem ara tatili, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 15 Nisan 2022 Cuma günü sona erecektir.

Tem

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Okulların Kontenjanları İle Geçen Yılki Yüzdelik Dilimleri Açıklandı

2021 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu

Haz